flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада помічника судді

25 вересня 2024, 11:38

Маловисківський районний суд Кіровоградської області інформує про вакантну посаду помічника судді та запрошує на роботу.

Помічник судді - це працівник патронатної служби у суді, який забезпечує виконання суддею повноважень щодо здійснення правосуддя. 

Помічником судді може бути громадянин України, який має вищу юридичну освіту і вільно володіє державною мовою.

Засади й умови діяльності, правовий статус особи, яка обіймає посаду помічника судді визначені у Положенні про помічника судді, затвердженого рішенням Ради суддів України від 18.05.2018 № 21.

З питань прийняття на роботу необхідно звертатися безпосередньо до суду з такими документами:

заява про призначення на посаду;  копія паспорта громадянина України;  копія облікової картки платника податків; копія диплома про вищу юридичну освіту (з додатками), а також копії документів про науковий ступінь, вчене звання (за наявності); копія трудової книжки, послужного списку (за наявності); особова картка визначеного зразка, копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних) або копія посвідчення про приписку до призовної дільниці (для призовників); копія документів про надані пільги (за наявності); згода на обробку персональних даних.

Контактна особа з питань подання документів - заступник керівника апарату суду Лисенко Вікторія Вікторівна, тел. (05258) 5 13 50.